TÈCNICAMENT DINÀMICS

PUERTAS SANTI SL

Som una empresa amb més de 20 anys d’experiència i en constant evolució en el mercat de les portes seccionals, portes ràpides, tallafocs, abrics i punts de càrrega. Fabriquem, comercialitzem i instal·lem els nostres productes i donem servei de manteniment i reparació amb assistència immediata.

Puertas Seccionales

EQUIP EXPERIMENTAT

La nostra plantilla composta per professionals en contínua formació, ofereix tot tipus de solucions adaptant les necessitats dels nostres clients a la millor resposta tècnica i de qualitat.

VANGUARDIA TECNOLÒGICA

Les nostres instal·lacions estan preparades per a la fabricació i acoblament dels nostres productes, tenint per això la maquinària més avançada i estris més adequats.

CAPACITAT DE DESPLAÇAMENT

Flota de vehicles i operaris per donar assistència a qualsevol punt de la nostra geografia i en el menor temps.

CONTACTA AMB NOSALTRES

PORTES SANTI SL posseeix una flota de vehicles i operaris per donar assistència a qualsevol punt de la nostra geografia i en el menor temps.

Puertas Seccionales

Puertas Santi SL

Som una empresa "tècnicament dinàmics", per la formació, l'experiència i la consciència d'evolucionar paral·lelament al mercat.

Tots els sectors són susceptibles de necessitar els nostres productes i per això el nostre departament de R + D + i treballa dia a dia amb l’objectiu de avançar-nos a les futures necessitats dels nostres clients. La nostra estructura i els nostres procediments ens marquen la diferència pel nivell d’adaptabilitat, agilitat i solució pràctica i ràpida.

Missió

De la mà i confiança dels nostres clients, seguir creixent sense perdre el primer objectiu que és donar la millor solució a cada necessitat. Aconseguir i mantenir en el temps una relació de fidelitat amb els nostres clients i seguir sent diferents en el mercat pel nostre nivell de resposta i adaptació, ser tècnicament dinàmics és i ha de ser una apreciació per part dels nostres clients.

Visió

Que els més de 20 anys d’experiència sigui la base per donar en el present i en el futur un servei de màxima qualitat, puntera innovació i el millor tracte comercial amb els nostres clients.